Studentbolig i Oslo

Hva er inkludert i husleien?

Tre måltider og matpakke hver dag

Mat-tider

Mandag-fredag:
Frokost 07.15-09.00. Middag 15.00-17.30. Kveldsmat 19.30-20.25.

Lørdag:
Frokost 08.00-10.00. Middag 16.00-17.30. Matpakkestasjon 16.00-18.00.

Søndag:
Frokost 10.00-11.30. Middag 17.00-18.30. Ingen kveldsmat.

Menyen som serveres tar utgangspunkt i at det skal være norsk hverdagsmat, med gode råvarer og variert meny, som skal følge ernæringsmessige anbefalinger. Blant annet kan nevnes; havregrøt, vegetarmat, supper, internasjonale retter, hjemmebakt brød og friske grønnsaker. Det serveres frokost, middag og kveldsmat. Det kan også smøres matpakke ved frokost og kveldsmat.

Møblert rom 

Rommet er fullt møblert når du flytter inn og du kan deretter innrede slik du ønsker.

Alle rommene har seng, skrivebord, stol, bokhylle, kommode, bordlampe, søppelbøtte og skap.

Strøm, internett og vaskeri er inkludert i husleien.

Et unikt velferdstilbud samt et godt og sosialiserende miljø

Romfordelingen på Blindern Studenterhjem er basert på ansiennitetsprinsippet. Det betyr at du ikke kan velge rom når du skal flytte inn, men ettersom botiden og ansienniteten øker kan du søke deg over til større og mer attraktive rom dersom du ønsker det.

Vanligvis flytter det inn ca 60 nye studenter i høstsemesteret.

Prisene på enkeltrom, kombinasjonsrom og dobbeltrom er den samme for nye og eldre beboere. Se leiepriser »

 

Romtyper

 

Bilder fra ulike rom kan sees i den digitale omvisningen.

Enkeltrom

De fleste bor på enkeltrom. Disse er alt fra ca. 10 kvm opp til ca. 15 kvm for de største rommene.

I tillegg finnes også "porten" hvor det er fire enkeltrom som deler entré, kjøkken, bad og stor stue, men de som bor her har som regel bodd lenge på studenterhjemmet.

Kombinasjonsrom

Kombinasjonsrom betyr at et rom ligger innenfor det andre, slik at den som bor på det innerste rommet går gjennom rommet til den som bor ytterst. Det ytterste rommet kalles for "gjennomgangsrommet" og det innerste for "mellomstuen". Noen av mellomstuene har også adgang ut til plenen/atriet.

Det er også populært at par bor på disse rommene, slik at man får et soverom og en stue. Hvert enkelt rom er ca. 10-15 kvm.

Dobbeltrom

Det finnes 9 dobbeltrom på studenterhjemmet. Grunnet ansiennitetsprinsippet flytter 12 av ca 100 nye studenter først inn på dobbeltrom. Rommene er ca. 15-20 kvm og har lavere husleie enn ene- og kombinasjonsrommene. Etter å ha bodd på dobbeltrom sitter man igjen med et godt og nært vennskap med personen man har delt rom med.

Har du en kjæreste? Eller kanskje en god venn du ønsker å bo sammen med? Da er dobbeltrom på Blindern Studenterhjem noe for dere!

 

Publisert 9. mai 2014 17:00 - Sist endret 22. apr. 2022 09:10