UKA på Blindern

Annenhvert år arrangeres UKA på Blindern på Blindern Studenterhjem. Da snus hele Studenterhjemmet på hodet, og alle beboerne er aktive i gjennomføringen av en halvannen ukes festival. Det spilles revy og arrangeres konserter, og fem-seks forskjellige barer åpnes for beboere og eksterne besøkende.

Den aller første revyen på Blindern Studenterhjem ble arrangert i 1932, og kunne alledere da tilby et omfattende sosialt program ved siden av selve forestillingen. Siden den gang har Blindernrevyen blitt arrangert med jevne mellomrom, og siden 1961 annenhvert år.

I 2003 skiftet arrangementet navn til UKA på Blindern, en tittel som bedre dekker alle de opplevelser og inntrykk UKA formidler.

Nå som da er det frivillig arbeid fra de aller fleste av BS sine 220 beboere som skaper UKA på Blindern. Hver tekst som synges, hver drink som blandes og hver plakat som henges opp er et resultat av et enestående kollektivt løft.

De mest ihuga ildsjelene begynner arbeidet allerede ett års tid i forveien, og i de tolv dagene arrangementet varer er det de færreste som tilbringer timer på lesesal.

UKEstyret

UKEstyet består av 8 beboere som sammen leder planleggingen og arbeidet frem til og under UKA. UKEsjefen velges av avtroppende styre etter innkommende søknader, og den nye UKEsjefen sammen med det gamle styret velger det nye styret, også etter søknader. På Bukkefesten offentliggjøres det nye styret.

Se egen hjemmeside på blindernuka.no!

Publisert 12. mai 2014 12:50 - Sist endret 13. mai 2014 15:12