Pigefaarsamlingen

Det første styret ble konstituert den 31. januar 1992. Alle jentene på Blindern Studenterhjem er automatisk medlem og hvert sitter et halvt år. Styret lover å opprettholde det gode samholdet blant jentene på Bruket. Dette gjøres ved å samle jentene en gang i uken for sosialt samvær og et lite avbrekk fra studiene. Det kan være små eller større arrangementer som for eksempel filmvisning og nystekt kake, sushikveld eller dansekurs.

Juleverksted

Før hver Jul arrangerer Pigefaarsamlingen i tradisjon tro et Juleverksted i peisestuen. Her samles alle beboere for en hyggelig kveld hvor det lages julepynt og julekort, drikkes gløgg og spises pepperkaker. Juletreet blir pyntet for å skape en fin førjulstid for alle. Pigefaarsamlingen står også for den søte tradisjonen med Hemmelig Nissevenn, hvor alle som vil kan delta og få tildelt en beboer som en skal være ekstra snill og hyggelig mot i Juletiden.

 

Semestermøte

Det blir avholdt Piger, Vin og Sang før semestermøtet. Det arrangeres for alle nyinnflyttede jenter som en forsmak på det storslagne Semestermøtet. På Piger, Vin og Sang nlir det gjennomgang av sangene som synges på Semestermøtet, spist ost og kjeks og vis god underholdning. Semestermøtet er selve avslutningsfesten fro hvert styre som ender med en presentasjon av det nye styret for neste semester. Semestermøtet er en svært populært fest hvor alle jentene på Bruket samles for å feire seg selv med tre retters middag, fine sanger og god underholdning.

I tillegg disponerer Pigefaarsamlingen eget rom, kalt Pigerommet. Dette blir brukt til egne arrangementer, og til utlån for andre.

Publisert 12. mai 2014 15:17 - Sist endret 10. sep. 2020 13:38