Hyttestyret for Småbruket

Småbruket ligger ved Brunkollen i Bærumsmarka og er studenthjemmet sin flotte hytte. Hytta ligger i fint turterreng og er en flott laftet tømmerbygning med stor peisestue og badstue.

Hytta leies ut til beboere, andre studenter, bedrifter og turinteresserte og er et flott tilbud for å få en avslappende helg.

Hyttesjefen velges på semestermøtet hvert år. Medlemmer i hyttestyret sitter som regel over flere perioder og skifter ikke nødvendigvis ved semestermøtet. Hyttestyret lyser med gjevne mellomrom ut nye stillinger etter hvert som folk forlater styret.

Pygmétur

Hyttestyret arrangerer pygmétur i starten av hvert semester. Dette er en bli-kjent tur og drar med opp mot 50 personer opp til hytta!

Dersom du flytter inn på høsten så vil det første arrangementet du blir invitert til være en hyttetur sammen med de andre nyinnflyttede.

Turen går til Blindern Studenterhjems hytte i Bærumsmarka. Det vanker mange oppgaver som er ment å veve dere sammen til en gjeng.

På kvelden er det fyr i peisen og flere ulike konkurranser. Dersom stemingen var litt spent til å begynne så sitter ordene garantert litt løsere i munnen nå.

Hyttedugnad

Senere i semesteret arrangeres hyttedugnad. Det er hyttestyret og beboerne selv som står for vedlikehold av hytta, og hyttedugnad teller som to ordinære dugnader på studenterhjemmet.

Se mer informasjon om Småbruket.

Publisert 12. mai 2014 13:28 - Sist endret 5. mai 2015 14:31