Blindernball

Et av de flotteste arrangementene på BS er ballene. Dette arrangeres en gang hvert semester. I galla-antrekk (for de som har) får man nyte et treretters måltid, med sang og underholdning. Stemningen kan beskrives som magisk og må oppleves! Det er beboerne selv som er kelnere og maten tilberedes av kjøkkenpersonalet.

Etter ballmiddagen spilles det opp til dans med et liveband. Mens noen danser, foretrekker andre å ha midtspiel eller hygge seg i baren i musikksalongen. Festen fortsetter så med diskotek i peisestuen.

Rundt klokken ti søndag morgen vekker Haarn oc Blaese Orchester brukets beboere. Turen bærer opp mot Frognerseteren, og man har fremdeles på seg sitt ballantrekk.

Dersom man etter en stund ikke skulle være ønsket i restauranten, begir man seg mot Majorstuen og et mer tolerant serveringssted. Når klokken nærmer seg fem tar man turen tilbake til BS for å spise søndagsmiddag. På kvelden arrangerer festforeningen café avec med levende musikk og fest ut i de små timer.

Ballkomitéen

Ballkomitéen for høstballet utnevnes av festforeningen, mens ballkomitéene for vårballene utnevnes av UKEstyret og Bukkekollegiet for henholdsvis UKEballet og Bukkefesten.

Publisert 12. mai 2014 14:47 - Sist endret 9. sep. 2020 15:18